ΕΘΕΛΟΝΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Η ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΚΟΡΝΟΥ

Σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην εθελοντική αιμοδοσία που θα γίνει τη Δευτέρα 2/05/2022 και ώρα 6:30 σην αίθουσα πολλαπλής χρήσης του Δημοτικού σχολείου Κόρνου

 

Δεν σου δίνεται κάθε μέρα η ευκαιρία να σώσεις τη ζωή κάποιου συνανθρώπου σου, αλλά αυτό ακριβώς κάνεις κάθε φορά που δίνεις αίμα. 

Το αίμα είναι ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας που κάθε μέρα σώζει στην κυριολεξία τις ζωές συνανθρώπων μας. Ακόμα και το καλύτερα εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό, με τον πιο προηγμένο ιατρικό εξοπλισμό μπορεί να βρεθεί σε αδιέξοδο, στην περίπτωση που ένας ασθενής χρειαστεί αίμα. Το αίμα μπορεί να προέλθει μόνο από ένα άλλο ανθρώπινο οργανισμό...δεν υπάρχει υποκατάστατο του αίματος. 

Το αίμα είναι πραγματικά κάτι το ξεχωριστό. Δεν μπορεί να κατασκευαστεί, και δεν μπορεί να αντικατασταθεί από τίποτα άλλο. Οι στατιστικές δείχνουν ότι περίπου 7% του πληθυσμού της Κύπρου, σηκώνουν τα μανίκια τους και δίνουν αίμα κάθε χρόνο.

Γίνε ένας από αυτούς που κάνουν την πραγματική διαφορά και δίνουν αίμα κάθε 3-4 μήνες.

Η αιμοδοσία δεν ωφελεί μόνο τους δέκτες του αίματος. Ανεξάρτητα από το ποιός είσαι, η αιμοδοσία προσφέρει πολλά ηθικά οφέλη και σε σένα. 

Σου δίνει την ευκαιρία να: 

Βοηθήσεις να σωθεί η ζωή μέχρι και 3 ατόμων με μια μόνο αιμοδοσία

Κάνεις τη διαφορά στην κοινωνία, βοηθώντας τους άλλους

Αναπτύξεις μια αίσθηση δέσμευσης και σύνδεσης με τους συνανθρώπους μας

Να είσαι σίγουρος ότι υπάρχει επάρκεια αίματος για εσένα, για την οικογένειά σου, για τους φίλους σου και για όποιον το χρειαστεί

Συμμετέχεις σε μια πολύ ιδιαίτερη ομάδα εθελοντών.

 

 

Στοιχεία Εκδήλωσης

Ημερομηνία: 02/05/2022, 18:30
Τοποθεσία: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΝΟΥ
Powered by Technomart