• Αρχική
  • 10ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΟΡΝΟΥ ''ΗΜΕΡΕΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΠΗΛΟΥ''

10ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΟΡΝΟΥ ''ΗΜΕΡΕΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΠΗΛΟΥ''

                           10ο Φεστιβάλ Αγγειοπλαστικής Κόρνου

Το κοινοτικό Συμβούλιο Κόρνου τιμά την φήμη του χωριού στην αγγειοπλαστική τέχνη και διοργανώνει το 10ο Φεστιβάλ Αγγειοπλαστικής Κόρνου ‘’Ημέρες Κόκκινου Πηλού’’

ΔΕΥΤΕΡΑ 19/9-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/9

Το φεστιβάλ ξεκινά τη Δευτέρα 19/9 με πρωινά οργανωμένα εργαστήρια Αγγειοπλαστικής για μαθητές που θα συνεχίσουν εως την Παρασκευή 23/9. Θα γίνεται ξενάγηση στο εργαστήριο και κατασκευή αγγείων από τους ίδιους τους μαθητές. Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή επικοινωνήστε στο 22532170 μέχρι 16/9. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/9

Το Φεστιβάλ συνεχίζει το Σάββατο 24/9 με το 1ο Παγκύπριο Πολιτιστικό Συνέδριο Κόρνου με θέμα ‘’Η Αγγειοπλαστική Τέχνη του Κόκκινου Πηλού στον Κόρνο’’

Χώρος διεξαγωγής: Συνεδριακό Κέντρο Cosmopolis Multi-Venue στον Κόρνο

Ώρα έναρξης 09:30

Ελεύθερη συμμετοχή

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/9

Το φεστιβάλ συνεχίζεται και ολοκληρώνεται  την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στα στενά δρομάκια της κοινότητας που βρίσκονται κοντά στο Αγγειοπλαστείο Κόρνου. Ο επισκέπτης θα εχει την δυνατότητα να δει από κοντά την κατασκευή πήλινων αγγείων από τις αγγειοπλάστριες του Κόρνου και έκθεση φωτογραφίας. Στο χώρο θα   διατίθενται προς πώληση Κορνιώτικο μέλι, λικέρ, βότανα, μπαχαρικά και παραδοσιακά εδέσματα. Η ΚΟΡΝΟΣ Fc θα διαθέτει προς πώληση οφτό κλέφτικο και ποτά.

7:00 μμ-8:00 μμ

Η αγαπημένη τηλεμαγείρισσα Χρύσω Λέφου θα μας φτιάξει σε ζωντανή παρουσίαση Κορνιώτικο τταβά για να δοκιμάσετε.

8:00 μμ- 10:00 μμ  

Την εκδήλωση θα χρωματίσουν με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα  η Εύη Καπάτη με συμμετοχή της Κοινοτικής χορωδίας Κόρνου υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της Δόμνας Μιχαήλ. 

Ώρα έναρξης Φεστιβάλ 6:00 μμ

Διοργανωτής: Κοινοτικό Συμβούλιο Κόρνου

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 

Στοιχεία Εκδήλωσης

Ημερομηνία: 25/09/2022, 18:00
Τοποθεσία: ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ ΚΟΡΝΟΥ
Powered by Technomart