5η ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΟΡΝΟΥ

Λίγες μέρες έμειναν πριν το μεγαλύτερο πάρτι που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι, το Καρναβάλι. Όλες οι πόλεις άρχισαν να ετοιμάζουν τα άρματά τους και από αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει και η κοινότητα του Κόρνου.

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, η καρναβαλίστικη παρέλαση που έχει γίνει πια θεσμός επιστρέφει και φέτος στα δρομάκια της κοινότητας προκειμένου να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους. 

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, στις 14.30 μασκαρευτείτε, φορέστε το χαμόγελό σας και ελάτε να ξεφαντώσετε με μπόλικη δόση τρέλας. Συμμετοχή στην παρέλαση μπορούν να έχουν μικροί και μεγάλοι ανεξαρτήτου ηλικίας και το κόστος συμμετοχής θα είναι 1 ευρώ για κάθε συμμετέχοντα.

Μάλιστα, στην φετινή παρέλαση θα υπάρχει κριτική επιτροπή όπου θα αναδείξει την καλύτερη ομάδα με 1ο, 2ο και 3ο βραβείο.
Διοργανωτής της Καρναβαλίστικης Παρέλασης είναι η Ομάδα Δράσης Ανάπτυξης Κόρνου και συνδιοργανωτής το Κοινοτικό Συμβούλιο Κόρνου. Και στην τελική, ποιος είπε ότι το Καρναβάλι ανήκει μόνο στις μεγάλες πόλεις του νησιού;

Για περισσότερες πληροφορίες: 99486735 

 

Πληροφορούνται οι κάτοικοι Κόρνου ότι λόγω διεξαγωγής της 5ης Καρναβαλίστικης Παρέλασης την ερχόμενη Κυριακή 23/2 ο κεντρικός δρόμος που οδηγεί στο κέντρο της κοινότητας καθώς και κάποιοι παράδρομοι που οδηγούν σε αυτο θα είναι κλειστοί για τα οχήματα από η ώρα 1.30 μμ μέχρι τις 5.00 μμ. Η οδός Αρχ. Μακαρίου Γ θα κλείσει από το σημείο της συμβολής με την 1η Μαΐου μέχρι την πρώην ΣΠΕ. Η έξοδος από την κοινότητα θα γίνεται μέσω της Καραολή & Δημητρίου και Αγγειοπλαστων, της Λεωφ. Ομονοίας και της 1ης Μαΐου. Παρακαλούνται οι κάτοικοι που διαμένουν στη οδό Αρχ. Μακαρίου Γ όπως ΜΗΝ σταθμεύουν τα οχήματα τους κατά μήκος του δρόμου αυτού μέχρι το τέλος της παρέλασης. Η προσέλευση προς το κέντρο της κοινότητας μπορεί να γίνεται μέσω της 1ης Μαΐου, Γρηγόρη Αυξεντίου, Ομονοίας και Ανεξαρτησίας.
Απολογουμαστε για την προσωρινή ταλαιπωρία που θα προκληθεί. 
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και συνεργασία.

Για λεπτομέρειες δείτε το σχετικό χάρτη

Στοιχεία Εκδήλωσης

Ημερομηνία: 23/02/2020, 14:30
Τοποθεσία: ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Φωτογραφίες

Έντυπα

Powered by Technomart