ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΔΡΟΜΟΥ/ΧΩΡΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΝΟ

Κυριακή, 20 Μαϊος 2018, 12:14

Το πρόγραμμα Adopt-A-Road στοχεύει στην ικανοποίηση της επιθυμίας των κατοίκων να έχουν καθαρούς και όμορφους δρόμους. Ομάδες κατοίκων, Σύνδεσμοι, Σωματεία, μαθητές και Εταιρίες μπορούν να προσφέρουν στη διατήρηση και προστασία του περιβάλλοντος. Είναι ένα πρόγραμμα που δίνει την ευκαιρία στους κατοίκους, μέσω του εθελοντισμού, να κτίσουν και να αποκτήσουν τη δική τους περηφάνεια για το χωριό τους διατηρώντας καθαρούς τους δρόμους της κοινότητάς τους. Με τη συμμετοχή τους σε αυτό το πρόγραμμα αναλαμβάνουν ένα πιο δυναμικό ρόλο συμβάλλοντας έτσι στη γενικότερη προσπάθεια που γίνεται για πρόοδο και ευημερία στην κοινότητα τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποτείνεστε στο γραφείο του Κ.Σ. Κόρνου ή να κατεβάστε τα έντυπα που επισυνάπτονται.

Φωτογραφίες

Έντυπα